Τα καλύτερα Over της ημέρας Πέμπτη 10-2-2022

Δύο αναμετρήσεις από Ιταλία και Ισπανία έχουν επιλέξει τα προγνωστικά στοιχήματος και σας παρουσιάζουν τα καλύτερα over της ημέρας.

Γιουβέντους – Σασσουόλο: Από εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Βερόνα προέρχεται η Γιουβέντους και μάλιστα με σκόρερ τους Βλάχοβιτς και Ζακάρια. Περισσότερες λύσεις πλέον μεσοεπιθετικά για την «γηραιά κυρία» και με καλή ψυχολογία πάει για πρόκριση επί της Σασσουόλο στα ημιτελικά του κυπέλλου. Από την άλλη κάκιστη ήταν η Σασσουόλο απέναντι στη Σαμπντόρια και μοιραία ηττήθηκε με στη Γένοβα με 4-0. Εδώ και καιρό απουσιάζουν οι τραυματίες οι επιτελικοί μέσοι Ομπιάνγκ, Τζούρισιτς. Η λογική λέει ότι το ματς θα συνοδευτεί από πολλά γκολ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια: Η Μπιλμπάο αγωνίστηκε τη Δευτέρα στο εντός με την Εσπανιόλ και επικράτησε με 2-1, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Στο κύπελλο έχει σπουδαία παράδοση, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εντός έδρας με γκολ στο 89′ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βαλένθια δεν πείθει, ενώ προέρχεται και από το εντός έδρας 0-0 με τη Σοσιεδάδ. Στα αγωνιστικά ανέτοιμος ο κίπερ Σίλεσεν. Μιλάμε για ένα μοιρασμένο παιχνίδι και περιμένουμε τις δύο ομάδες να σκοράρουν και το σκορ να πάει ψηλά.

Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 10/2/2022

Γιουβέντους – Σασσουόλο  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 10-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!