Τα καλύτερα Goal – Goal Τρίτη 8-2-2022

Λίγα αλλά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το κουπόνι της Τρίτης και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τα καλύτερα goal – goal της ημέρας.

Νιουκάστλ – Έβερτον: Από μεγάλο διπλό προέρχονται οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν με 1-0 στην έδρα της Λιντς. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μειώσει όμως στον πόντο από τις θέσεις της παραμονής. Από την άλλη, η Έβερτον με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup απέναντι στην Μπρέντφορντ, επικρατώντας με 4-1. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Αμφότερες έχουν προβλήματα αμυντικά, θα πάμε με το goal – goal.

Ίντερ – Ρόμα: Η Ίντερ αν και προηγήθηκε στο ντέρμπι με τη Μίλαν, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 σκορ. Στροφή στο Coppa Italia πλέον για τους «νερατζούρι», εκεί που απέκλεισαν δύσκολα στην παράταση την Έμπολι και σήμερα έχουν δυσκολότερο έργο απέναντι στην Ρόμα. Απώλεια βαθμών για τη Ρόμα στο πρωτάθλημα, που έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Τζένοα. Σειρά παίρνει το κύπελλο πλέον για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που αποτελεί μεγάλο στόχο. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Θα πάμε με το goal – goal που θεωρούμε πολύ πιθανό σημείο.

Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 8/2/2022

Νιουκάστλ – Έβερτονgoal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ίντερ – Ρόμαgoal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 8-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!