Τα καλύτερα Χ της ημέρας Κυριακή 06-02-2022

Πλούσια δράση παρουσιάζει το ποσοφαιρκό κουπόνι, με τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν επιλέξει τις καλύτερες ισοαπλίες της ημέρας.

Ουντινέζε – Τορίνο: Με No Goal & Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της Ουντινέζε στο πρωτάθλημα. Αήττητο τριών αγωνιστικών για την Τορίνο, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Αν και έπαιξε για αρκετά λεπτά παίκτη παραπάνω, η Ουντινέζε έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Τζένοα. Από την άλλη η Τορίνο αν και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 89ο λεπτό, τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Σασουόλο, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Μοιρασμένο περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χωρίς να είναι πολύ καλύτερη η Μπαρτσελόνα, τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αλαβές σκοράροντας στο 87’ για το 0-1. Στα αγωνιστικά, εκτός οι αμυντικοί Λεγλέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο, ο επιθετικός Φάτι. Η Ατλέτικο πέτυχε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε της Βαλένθια με 3-2, ενώ βρίσκονται πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Διατηρείται εντός 4άδας, αλλά δεν πείθει για το κάτι παραπάνω. Αναμένουμε ένα ντέρμπι, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για το “τρίποντο”. Θα πάμε στην ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 6/2/2022

Ουντινέζε – Τορίνο  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τριάδα “φωτιά” Superleague Κυριακή 6-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!