Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 22-1-2022

Πλούσια δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις καλύτερες επιλογές για ταμείο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: Με πολύ καλή εμφάνιση οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 3-1 της Μπρέντφορντ και στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν τρεις νίκες. Πλέον στόχος αποτελεί η τετράδα στη βαθμολογία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν με αντίπαλο τη Λιντς και γνώρισαν την ήττα εντός έδρας με 3-2. Μιλάμε για παιχνίδι εξάποντο σήμερα, αφού οι δύο τους θα διεκδικήσουν τη τέταρτη θέση, θα πάμε με το goal – goal που φαντάζει ως ιδανική επιλογή.

Λάτσιο – Αταλάντα: Με τέρμα του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 106′, η Λάτσιο πήρε τη νίκη – πρόκριση επί της Ουντινέζε μεσοβδόμαδα για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας. Νοκ άουτ  για το ματς με την Αταλάντα είναι οι αμυντικοί Ατσέρμπι, Ράντου, οι μέσοι Ακπρό, Ζακάνι, αλλά και ο έμπειρος εξτρέμ Πέδρο. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι η Αταλάντα και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. Στις θετικές εμφανίσεις συγκαταλέγεται η συγκεκριμένη για την ομάδα του Γκασπερίνι, που όμως αδυνατεί να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί. Αμφότερες επιθετικά είναι πολύ καλές, θα πάμε με το goal – goal.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Η Ατλέτικο βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις. Αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, δεν υπολογίζονται οι Γιορέντε, Γκριεζμάν, Κοντογκμπιά, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο φορ Κορέα. Εντός δεκάδας έμεινε η Βαλένθια που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη. Είχε προηγηθεί η νίκη – πρόκριση στους «8» επί της Μπαγεάρες στο κύπελλο με 0-1. Δεν πείθουν και οι δύο αμυντικά, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και πάμε με το over 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 22/1/2022

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Λάτσιο – Αταλάντα  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Superleague Σάββατο 22-1-2022

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!