Τα καλύτερα Goal – Goal Τρίτη 18-1-2022

Τη καλύτερη τριάδα με goal – goal από Αγγλία και Ισπανία έχουν βρει τα προγνωστικά στοιχήματος και σας τη παρουσιάζουν.

Μπέτις – Αλαβές: Για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέτις αναδείχθηκε ισόπαλη με  1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Αγωνιστικά υπάρχουν αρκετές απουσίες, μόνιμες πάντως το τελευταίο διάστημα. Η Αλαβές από την άλλη προέρχεται από «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπιλμπάο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, από ένα γκολ το έχουν και οι δύο ομάδες.

Φούλαμ – Μπέρμιγχαμ: Εντυπωσιακή είναι η Φούλαμ που προέρχεται από το εντός έδρας 6-2 απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι. Δίκαια στην κορυφή οι γηπεδούχοι και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο. Η Μπέρμιγχαμ απέχει εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη ύστερα από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Πρέστον. Πολλά με λίγα περιμένουμε και στο σημερινό ματς. Θα πάμε με το goal – goal.

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Πρέστον κόντρα στη Μπέρμιγχαμ και διατήρησε μια απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απογοητευτική η παρουσία της Σέφιλντ στην έδρα της Ντέρμπι όπου γνώρισε την ήττα με 2-0. Με προβλήματα και οι δύο στην άμυνα, περιμένουμε όμως να σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 18/1/2022

Μπέτις – Αλαβές  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Φούλαμ – Μπέρμιγχαμ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 18-1-2022

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!