Δυάδα Superleague Σάββατο 15-1-2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τη καλύτερη δυάδα για ταμείο.

Λαμία – Ιωνικός: Η Λαμία προέρχεται από τρία σερί Under 2.5 και No Goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από τέσσερα διαδοχικά 0-1 Goal προέρχεται ο Ιωνικός σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις 05/01 έχει να αγωνιστεί η Λαμία, τότε που είχε χάσει εντός έδρας από την ΑΕΚ με 2-0. Ήττα από τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» για τον Ιωνικό. Σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το παιχνίδι, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή του ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 εντός έδρας και ανεβαίνει σιγά σιγά για να πιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης έχει φόρμα 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία. Μεγάλη πέτυχε ο Βόλος με 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Εγγύηση αποτελεί εντός έδρας εδώ και καιρό ο Αστέρας Τρίπολης. Στηρίζουμε τον άσο.

Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 15/1/2022

Λαμία – Ιωνικός  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 15-1-2022

Interwetten.grμε πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!