Τα καλύτερα Over Πέμπτη 6-1-2022

Χωρίς πολλές αναμετρήσεις το κουπόνι, όμως τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα over της ημέρας για ταμείο.

Σπέτσια – Βερόνα: Μεγάλο διπλό πήρε η Σπέτσια κόντρα στη Νάπολι, αφού επικράτησε με 1-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Με μεγαλύτερη αισιοδοξία κοιτάζει πλέον για τα παιχνίδια που έρχονται. Μια καλή ευκαιρία για μεγάλη νίκη έχασε η Βερόνα, καθώς ισοφαρίστηκε από την Φιορεντίνα στο 82′ για το τελικό 1-1. Αμφότερες έχουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και πάμε με το over 2.5.

Μίλαν – Ρόμα: Η Μίλαν δέχεται από ένα γκολ και πάνω στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Από 3/4 Goal/Goal προέρχεται η Ρόμα σε Serie A και Ευρώπη. Μετά από δύο ήττες, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 4-2 της Έμπολι εκτός έδρας. «Κόλλησε» στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Σαμπντόρια η Ρόμα, που δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Η δύναμη των δύο ομάδων είναι επίθεση, οπότε το πιο λογικό ενδεχόμενο είναι το over 2.5 και αυτό θα κρατήσουμε και εμείς.

Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 6/1/2022

Σπέτσια – Βερόνα  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μίλαν – Ρόμα  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 6-1-2022

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!