Δυάδα Superleague Τρίτη 4-1-2022

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τη δυάδα “φωτιά” για ταμείο.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης, όμως ηττήθηκε με 2-3 από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Κούρτις. Σίγουρα οι Αρκάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης σαν σύνολο και ένα καλό σερί μπορεί να τους φέρει κοντά στον στόχο των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να αποκλείστηκαν στο κύπελλο από τον Άρη, όμως στο πρωτάθλημα πέτυχε τη μεγάλη νίκη με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-2). Ένα αποτέλεσμα που κρατά αρκετά ψηλά βαθμολογικά την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Ο Αστέρας πάντως εντός έδρας είναι καλός, θα δώσουμε σαφές προβάδισμα στον άσο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός: Ηττημένος έφυγε από την Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα, χάνοντας από τον ανεβασμένο τελευταία Παναθηναϊκό με 2-0. Βλέπει ως ευκαιρία σήμερα να επανέλθει στα τρίποντα. Δεν είχε μεγάλη πορεία στο κύπελλο ο Ιωνικός και με δύο ήττες από την Λαμία αποχαιρέτισε τον θεσμό. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού καλείται να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική αν θέλει να μην έχει προβλήματα. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Θα πάμε με το under 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 4/1/2022

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικόςunder 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 4-1-2022

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!