Προγνωστικά Europa League Πέμπτη 9-12-2021

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο θεσμός του Europa League και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις καλύτερες επιλογές.

Νάπολι – Λέστερ: Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μόνο η νίκη μπορεί να δώσει την πρόκριση στη Νάπολι, αφού τη τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από τη Σπαρτάκ Μόσχας και μπήκε σε μπελάδες. Η Λέστερ επικράτησε με άνετο τρόπο 3-1 της Λέγκια Βαρσοβίας και έτσι βρίσκεται σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Ανοιχτό ματς περιμένουμε, θα κρατήσουμε το over.

Άντβερπ – Ολυμπιακός: Η Αντβέρπ είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο χωρίς νίκη ακόμη (0-2-3). Με Over 2.5 τα 4/5 πρώτα ματς του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League. Οι Βέλγοι σκοράρουν με ευκολία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει και γι’ αυτό πάμε στο over.

Σέλτικ – Μπέτις: Εύκολο νίκη για την Σέλτικ από το γήπεδο της Νταντί Γιουνάιτεντ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Η Μπέτις πέτυχε σπουδαίο διπλό. αφού επικράτησε με 1-0 της Μπαρστελόνα μέσα στο «Καμ Νου». Επιθετικά βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” και οι δύο ομάδες. Ιδανική επιλογή φαντάζει το over.

Προγνωστικά Europa League Πέμπτη 9/12/2021

Νάπολι – Λέστερ  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Άντβερπ – Ολυμπιακός  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σέλτικ – Μπέτις  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Conference League Πέμπτη 9-12-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!