Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 4-12-2021

Πλούσια δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τη καλύτερη τριάδα για να πάμε ταμείο.

Γουλβς – Λίβερπουλ: Για τρίτο σερί ματς διατήρησε το μηδέν στην άμυνά της η Γουλβς, αυτή τη φορά στο 0-0 εντός με την Μπέρνλι. Εξαιρετική εντός με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία. Άνετο πέρασμα για τη Λίβερπουλ από την έδρα της Έβερτον, αφού τη νικησε με 4-1 πολύ εύκολα. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα όπου σημείωσε σε όλα αυτά τα ματς τέσσερα τέρματα.

Ρόμα – Ίντερ: Το βράδυ της Τετάρτης η Ρόμα δεν ήταν καλή και ηττήθηκε μοιραία από τη Μπολόνια με 1-0 εκτός έδρας. Έτσι μετά από δύο σερί νίκες, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ίντερ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σπέτσια και έφτασε σε ένα άνετο 2-0 εντός έδρας.Οι απουσίες σήμερα είναι στην αμυντική γραμμή κυρίως, αφού λείπουν οι Μπαστόνι, Ντε Φράι, Ρανόκια, Κολάροφ, αλλά και ο δεξιός μπακ Νταρμιάν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα: Εύκολη επικράτηση γι τους γηπεδούχους απέναντι στη Κάντιθ εκτός έδρας που τη νίκησε με 4-1. Εκτός για σήμερα σίγουρα ο μπακ Τρίπιερ. Σε ένα κακό γενικά ματς η Μαγιόρκα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Χετάφε και συμπλήρωσε 7 σερί ματς δίχως νίκη. Τελευταίο διπλό επί της Ατλέτικο το 2006!

Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 4/12/2021

Γουλβς – Λίβερπουλ   goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ρόμα – Ίντερ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Superleague Σάββατο 4-12-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!