Δυάδα Premier League Τρίτη 30-11-2021

Δύο αναμετρήσεις για τη Premier League περιλαμβάνει το κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τα σημεία για να πάμε ταμείο.

Στη “μάχη” της παραμονής η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Νόριτς στις 21.30 το βράδυ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις βαθμούς παραπάνω. Τη τελευταία αγωνιστική η Νιουκάστλ ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 2-0 σκορ. Τα “καναρίνια” παράχωρηαν ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο τη Γουλβς. Μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι και τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά. Εμείς θα πάμε στα τέρματα και θα κρατήσουμε το under 2.5 αφού κανείς δεν θέλει να χάσει.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδυάς, η Λιντς θα φιλοξενήσει τη Κρίσταλ Πάλας στις 22.15. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι τη προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Μπράιτον. Στα αγωνιστικά θα απουσιάσει ο Μπάμφορντ και ο Κοχ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκε στην έδρα τους με 1-2 από την Άστον Βίλα.  Ο προπονητής της ομάδας δεν έχει διαθέσιμους τους Φέργιουσον και Μαρκάρθουρ που θα λείψουν λογώ τραυματισμών. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα κρατήσουμε έτσι το over 2.5.

Προγνωστικά Premier League σήμερα Τρίτη 30/11/2021

Νιουκάστλ – Νόριτς  under 2.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας  over 2.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 30-11-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!