Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 30-11-2021

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει για το πρωτάθλημα της Serie Α και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις δύο καλύτερες επιλογές.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια: Η Φιορεντίνα αν και προήγηθηκε με 1-0, τελικά γνώρισε την ήττα στο γειτονικό ντέρμπι στην έδρα της Έμπολι με 2-1. Απέναντι στην Σαμπντόρια δεν υπολογίζονται ο πορτιέρο Ντραγκόφσκι, ο στόπερ Νάστασιτς και οι μέσοι Πούλγκαρ, Μπενάσι, που είναι τραυματίες. Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαμπντόρια που επικράτησε με ανατροπή επί της Βερόνα με 3-1 το απόγευμα του Σαββάτου. Νοκ άουτ ο στόπερ Φεράρι, ο δεξιός μπακ Ντεπάολι, ο μέσος Βιεϊρά, ο μεσοεπιθετικός Ντάμσγκααρντ και ο φορ Τορεγκρόσα. Θα δώδουμε προβάδισμα στην έδρα και θα κρατήσουμε τον άσο.

Βερόνα – Κάλιαρι: Δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο οι γηπεδούχοι απέναντι στην Σαμπντόρια στην Γένοβα και ηττήθηκαν σχετικά άνετε με 3-1. Αρνητικό αποτέλεσμα μετά από καιρό για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που αν ήταν λίγο πιο σοβαρή πίσω τότε θα διεκδικούσε περισσότερα πράγματα βαθμολογικά. Εκτός λόγω τραυματισμών ο στόπερ Τσετίν, ο αριστερός μπακ Φραμπότα, ο μέσος Χόνγκλα και ο φορ Κάλινιτς. Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Κάλιαρι που δέχτηκε τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σαλερνιτάνα. Έχει μια νίκη στις 14 πρώτες αγωνιστικές και με απολογισμό 1-5-8 βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ανώτερη η Βερόνα όμως οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και για αυτό το λόγο θα κρατήσουμε το over 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τρίτη 30/11/2021

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Βερόνα – Κάλιαρι  over 2.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Premier League Τρίτη 30-11-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!