Προγνωστικά Superleague Σάββατο 27-11-2021

Με έντονο ενδιαφέρον περιμένουμε την 11η αγωνιστική της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν την καλύτερη δυάδα για ταμείο.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλεύτηκαν τις απουσίες του Παναιτωλικού τη περασμένη αγωνιστική και γνώρισαν την ήττα στο Αγρίνιο με 1-0. Περιμένει πως και πως την σημερινή συνάντηση με την Λαμία, ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα και να ανασάνει σε όλους τους τομείς. Στο «Πανθεσσαλικό» αγωνίστηκε η Λαμία απέναντι στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 3-1 σκορ. Δύσκολα οι δύο ομάδες να βγουν εντελώς μπροστά στο γήπεδο και έτσι φαντάζει πιθανό το Under 2.5.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Αστέρας Τρίπολης από την έδρα του Ιωνικού με 1-1 σκορ. Οι γηπεδούχοι με απολογισμό 2-4-4 βρίσκονται σταθερά μακριά από τους στόχους τους στην βαθμολογία. Το πρώτο του τρίποντο στην σεζόν πέτυχε ο Ατρόμητος, που νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, χάρη σε δύο τέρματα του Κουλούρη. Στόχος μια ανάλογη συνέχεια, που θα ξεκολλήσει την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες έχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης, θα δώσουμε ένα προβάδισμα στον Αστέρα για την υπόθεση νίκη σήμερα.

Προγνωστικά Superleague Σάββατο 27/11/2021

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία  under 2.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 27-11-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!