Προγνωστικά Conference League Πέμπτη 25-11-2021

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα απόψε και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τη καλύτερη δυάδα από το Europa Conference League.

Σλάβια Πράγας – Φεγενορντ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σλάβια Πράγας, η οποία προέρχεται από πέντε σερί τρίποντα στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Europa conference League. Στην Ευρώπη βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου και στο -4 από την κορυφή. Από την άλλη η Φέγενορντ προέρχεται και αυτή από πολύ καλές εμφανίσεις που την έχουν φέρει αρκετά ψηλά βαθμολογικά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και στην πρώτη θέση του ομίλου στο Europa conference League. Σε καλά φεγγάρι και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι και θα κρατήσουμε το goal – goal.

Ρεν – Φίτεσε: Η Ρεν υποδέχτηκε την Μονπελιέ στο γήπεδό της και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη με 2-0 σκορ. Στο Conference League με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της έχει καθαρίσει την πρόκριση. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι. Φυσιολογική ήττα με 2-0 στην έδρα της Αϊντχόφεν υπέστη η Φίτεσε που έμεινε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Με έξι πόντους στο Conference League παραμένει ζωντανή, ωστόσο θα πρέπει σήμερα να πάρει το αποτέλεσμα. Εκτός είναι ο Σούμπερτ, ο Ντοέκι αλλά και ο φορ Νταρφάλου. Αμφότερες μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι θα κρατήσουμε και εδώ το goal – goal.

Προγνωστικά Conference League Πέμπτη 25/11/2021

Σλάβια Πράγας – Φεγενορντ- Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ρεν – Φίτεσε – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Europa League Πέμπτη 25-11-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!