Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 23-11-2021

Οι αναμετρήσεις για το Champions League ξεχωρίζουν από το κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις καλύτερες προτάσεις.

Λιλ – Σάλτσμπουργκ: Ακόμη μια ισοπαλία για τη Λιλ, που αυτή τη φορά έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Μονακό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 επί της Σεβίλλης, έφτασε τους 5 βαθμούς και με νίκη σήμερα κάνει βήμα πρόκρισης. Εκτός οι χαφ Ικονέ και Αντρέ και οι αμυντικός Ρεϊνάλντο και Μποτμάν Οι φιλοξενούμενου προέρχονται από 0-0 εντός με την Αντμίρα στο πρωτάθλημα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία με 2-1. Εκτός ο έμπειρος μέσος Ζουνούζοβιτς. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε, θα κρατήσουμε το goa – goal.

Σεβίλλη – Βόλφσμπουργκ: Στην Ισπανία η Σεβίλλη παραχώρησε ισοπαλία το Σάββατο εντός έδρας με 2-2 στην Αλαβές. Στο ΤΣΛ έχει μπλέξει για τα καλά, αφού ηττήθηκε με 1-2 εντός από τη Λιλ και πλέον είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με 3 βαθμούς. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο Εν Νεσίρ και ο Νάβας. Πραγματοποιώντας μέτριας εμφάνιση η Βόλφσμπουργκ στο εκτός με τη Μπίλεφεντ το Σάββατο, έμεινε στο 2-2 σκορ. Στον όμιλο νίκησε την Σάλτσμπουργκ, πήρε το πρώτο της τρίποντο και έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης. Εκτός αποστολής ο μπακ Οτάβιο. Επιθετικά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, θα κρατήσουμε το goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τρίτη 23/11/2021

Λιλ – Σάλτσμπουργκ  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σεβίλλη – Βόλφσμπουργκ  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Champions League Τρίτη 23-11-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!