Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 11-11-2021

Με έντονο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα προκριματικά του Μουντιάλ και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει την καλύτερη δυάδα.

Γεωργία – Σουηδία: Δύο νίκες στα 15 πιο πρόσφατα ματς η Γεωργία, φιλικά και επίσημα, αμφότερες εκτός έδρας. Δύο ήττες στα 14 πιο πρόσφατα ματς η Σουηδία, φιλικά και επίσημα, με 6 σερί 2-3 γκολ. Στο πιο πρόσφατό της ματς η Γεωργία κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο επικρατώντας με 1-2 εκτός έδρας του Κοσόβου και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Από την άλλη, η Σουηδία που είχε και τη τύχη με το μέρος νίκησε την Ελλάδα με 2-0, φτάνοντας τους 15 βαθμούς στον όμιλο. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και σήμερα.

Ελλάδα – Ισπανία: Δύο ήττες στα 15 πιο πρόσφατα ματς η Ελλάδα, φιλικά και επίσημα, με 10 σερί 2-3 γκολ και τα 8 από αυτά με G/G. Πέντε σερί ματς δίχως ισοπαλία η Ισπανία, με 4 over 2.5 σε αυτά. Η Ελλάδα αν και ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Σουηδία, τελικά στο δεύτερο ήταν κατώτερη και ηττήθηκε με 2-0. Το σενάριο της πρώτης θέσης έχει χαθεί, αλλά με νίκες σήμερα και την Κυριακή η Ελλάδα θα έχει ελπίδες για την 2η θέση.

Η Ισπανία το προηγούμενο διάστημα απείχε από τα ματς του ομίλου αφού έδινε τη μάχη στο Nations League εκεί όπου αρχικά απέκλεισε την Ιταλία αλλά στον τελικό ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλλία. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και οφείλουν να αγωνιστούν πιο ανοιχτά.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 11/11/2021

Γεωργία – Σουηδία  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ελλάδα – Ισπανία  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Euroleague Πέμπτη 11-11-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!