Τα καλύτερα Διπλά Conference League Πέμπτη 4-11-2021

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο θεσμός του Europa Conference League και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τα καλύτερα διπλά της ημέρας.

Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο η Λίνκολν στην Σλοβακία πριν λίγες εβδομάδες και ηττήθηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0. Για το εγχώριο πρωτάθλημα κέρδισαν πριν λίγες ημέρες την Λάιονς Γιβραλτάρ με 1-0 και σημείωσε το τρία στα τρία σε νίκες. Από την άλλη Σλόβαν έχει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης και αν βρει τρόπο να κερδίσει και σήμερα μέσα στο Γιβραλτάρ, τότε θα παίξει τα ρέστα της με ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη στα δύο ματς που απομένουν.

Ομόνοια – Βασιλεία: Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ομόνοια η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Από την άλλη η Βασιλεία παρά τις δύο μέτριες εμφανίσεις την τελευταία εβδομάδα διαθέτει τεράστια ποιότητα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση η Βασιλεία και θα τη στηρίξουμε.

Ουνιόν Βερολίνου – Φέγενορντ: Οι γηπεδούχοι στο Europa conference League βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια με μία νίκη και δύο ήττες. Από την άλλη η Φέγενορντ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση προερχόμενη από τέσσερα παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και Europa conference League έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αξίζει το ρίσκο προς τα δεξιά.

Προγνωστικά Conference League σήμερα Πέμπτη 4/11/2021

Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ομόνοια – Βασιλεία  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ουνιόν Βερολίνου – Φέγενορντ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Europa League Πέμπτη 4-11-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!