Προγνωστικά Europa League Πέμπτη 4-11-2021

Έντονη ποδοσφαιρική δράση στο κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα τρία καλύτερα σημεία από το Europa League.

Λεβερκούζεν – Μπέτις: Εδώ και πέντε σερί αναμετρήσεις έχει να γευτεί την χαρά της νίκης η Λέβερκούζεν, με αποκορύφωμα την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Βόλφσμπουργκ με 2-0 σκορ. Καλό το πρόσφατο σερί της Μπέτις και φυσικά διατηρεί αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα η ομάδα της Ανδραλουσίας που θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αντβέρπ – Φενερμπαχτσέ: Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Βελγίου ήταν πολλές για την Αντβέρπ, που πέτυχε σημαντικό διπλό της Σερκλ Μπριζ με 1-0. Νέα ήττα για τη Τουρκική ομάδα, που μετά την εντός έδρας ήττα της από την Αντάλιασπορ με 2-1, έχασε με το ίδιο σκορ και στο γήπεδο της Κόνιασπορ. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή η Αντβέρπ.

Ολυμπιακός – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Με Over 2.5 και τα τρία παιχνίδια τουΟλυμπιακού στον όμιλο του Europa League. Αήττητη συνεχίζει στον όμιλο η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (2-1-0). Αμφότερες οι ομάδες δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στις αναμετρήσεις τους. Πιθανό οπότε το Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος Europa League Πέμπτη 4/11/2021

Λεβερκούζεν – Μπέτις  Χ2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Αντβέρπ – Φενερμπαχτσέ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ολυμπιακός – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Διπλά Conference League Πέμπτη 4-11-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!