Προγνωστικά Superleague Κυριακή 31-10-2021

Κανονικά συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν για εσάς τη καλύτερη τριάδα για ταμείο.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Το απόλυτο των νικών έχει εντός έδρας ο Παναθηναϊκός (3-0-0) και μάλιστα με τέρματα 13-2. Η ισοπαλία κυριαρχεί για τον ΟΦΗ στις εφτά πρώτες αγωνιστικές (1-5-1). Πολύ καλός στην έδρα του παρουσιάζεται τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός. Από την άλλη οι Κρητικοί δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο, όμως δίνουμε το προβάδισμα στους “πράσινους”.

ΑΕΚ – Άρης: Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη , περνώντας με διπλό από την έδρα του Βόλου και σκορ 3-1. Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και νίκησε με το εμφατικό 5-1 εντός έδρας. Στο ανέβασμα τους οι δύο ομάδες, μεσοεπιθετικά επιδεικνύουν μεγάλη ποιότητα. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Με Under 2.5 τα 7/8 πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα στην σεζόν. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από δύο σερί νίκες. Από τα πλέον αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής. Το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού, ενώ εμείς θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 31/10/2021

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

ΑΕΚ – Άρης  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης  X – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι Άσσοι Κυριακή 31-10-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!