Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 30-10-2021

Γεμάτο είναι το κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας έχουν επιλέξει τρία παιχνίδια για ποντάρισμα με αρκετές πιθανότητες να πάμε ταμείο.

Αταλάντα – Λάτσιο: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αταλάντα στην Γένοβα κόντρα στην Σαμπντόρια, επέδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και κέρδισε τελικά με 3-1 μεσοβδόμαδα. Άμεση αντίδραση για την Λάτσιο από την βαριά ήττα κόντρα στην Βερόνα με 4-1, αφού την επόμενη αγωνιστική κέρδισε στο «Ολίμπικο» την Φιορεντίνα με 1-0. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Έλτσε δεν ήταν καλή μεσοβδόμαδα απέναντι στην Αλαβές και ηττήθηκε με 1-0. «Στραβοπάτημα» για τη Ρεάλ που μετά τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχασε δύο βαθμούς εντός έδρας μένοντας στο 0-0 με την Οσασούνα. Ανώτερο σύνολο η Ρεάλ, αναμένεται να κερδίσει εύκολα.

Γουότφορντ – Σαουθάμπτον: Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γουότφορντ στην έδρα της Έβερτον και πήρε τη νίκη με 5-2! Πολύ καλή ήταν η παρουσία των φιλεξενούμενων στην έδρα της Τσέλσι για το League Cup και τελικά λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι. Η Γουότφορντ σίγουρα μπορεί να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 30/10/2021

Αταλάντα – Λάτσιο  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Γουότφορντ – Σαουθάμπτον  1Χ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Superleague Σάββατο 30-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!