Οι καλύτεροι Άσσοι Superleague Κυριακή 24-10-2021

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα στη Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τους καλύτερους άσσους για εσάς.

Άρης – Παναιτωλικός: Ο Άρης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με μόλις δύο τέρματα παθητικό. Από πέντε σερί Goal/Goal & Over 2.5 προέρχεται ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα. Το έκανε το καθήκον του ο Άρης στη Λαμία και με κεφαλιά του Μπράμπετς κέρδισε την τελευταία αγωνιστική με σκορ 1-0. Με την πάροδο του χρόνου δείχνει να κερδίζει χαμένο έδαφος στην βαθμολογία και έχει την ευκαιρία να φτάσει ακόμη πιο ψηλά αυτή την εβδομάδα. Εντός έδρας ήττα για τον Παναιτωλικό που αν και προηγήθηκε στο σκορ τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ. Απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση ο Άρης.

ΟΦΗ – Λαμία: Στο Αγρίνιο βρήκε την πρώτη του νίκη ο ΟΦΗ, κερδίζοντας μάλιστα με ανατροπή τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας απολογισμό 1-4-1 στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Με δέκα ποδοσφαιριστές από νωρίς η Λαμία στο ματς με τον Άρη δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και μοιραία γνώρισε την ήττα με 0-1. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια και δίνουμε σαφές προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικά Superleague σήμερα Κυριακή 24/10/2021

Άρης – Παναιτωλικός  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

ΟΦΗ – Λαμία  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 24-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!