Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 23-10-2021

Πλούσια δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας έχουν επιλέξει τρία εξαιρετικά σημεία για ταμείο.

Έβερτον – Γουότφορντ:Πλήρωσε τις απουσίες της η Έβερτον στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Γουέστ Χαμ γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 σκορ. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Λίβερπουλ και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα με 5-0. Σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στους εντός έδρας αγώνες.

Σαλερνιτάνα – Έμπολι: Μόλις έξι τέρματα έχει σκοράρει στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα. Δύο διπλά έχει βγάλει η Έμπολι στις τρεις πρώτες της εξόδους (1-0-2). Παιχνίδι νεοφώτιστων στο Σαλέρνο, με τους γηπεδούχους να αλλάζουν προπονητή πριν από λίγες ημέρες και στην αντίπερα όχθη η Έμπολι να είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας. Μεγάλη τριπλή το παιχνίδι, αλλά σε σκορ μπορεί να ξεφύγει και να περάσει το Over 2.5.

Έλτσε – Εσπανιόλ: Επιστροφή στις ήττες για την Έλτσε που αν και ήταν αναταγωνιστική στο εκτός με τη Ράγιο, τελικά ηττήθηκε με 2-1.Δίκαιο το 2-0 εντός έδρας με την Κάντιθ τη Δευτέρα σε ένα ματς που είχε τις περισσότερες και καλύτερες φάσεις.Δύσκολο σε εκτιμήσεις ματς, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 23/10/2021

Έβερτον – Γουότφορντ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σαλερνιτάνα – Έμπολι  over 2.5- Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Έλτσε – Εσπανιόλ  x – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Superleague Σάββατο 23-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!