Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 21-10-2021

Πλούσια δράση στο κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τρία παιχνίδια από Europa League και Conference League για να πάμε ταμείο.

Φίτεσε – Τότεναμ: Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Φίτεσε που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ναϊμέγκεν. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τη Τότεναμ, αυτή τη φορά με 3-2 στην έδρα της Νιούκαστλ. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και θα κρατήσουμε το over 2.5.

Λάτσιο – Μαρσέιγ: G/G οι 4/6 τελευταίες αναμετρήσεις της Λάτσιο. Σκοράρει στα 3/5 παιχνίδια της εκτός «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ. Τόσο η Λάτσιο, όσο και η Μαρσέιγ είναι ομάδες που διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Περιμένουμε αναμέτρηση με γκολ και από τις δύο πλευρές.

Μπέτις – Λεβερκούζεν: Το Goal/Goal & Over 3.5 εμφάνισε η Μπέτις στα δύο πρώτα ματς του ομίλου του Europa League. Από δύο σερί Over 2.5 προέρχεται και η Λεβερκούζεν στη διοργάνωση. Από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια της βραδιάς στο Europa League το συγκεκριμένο στην Ανδαλουσία, με δύο ομάδες που έχουν πολύ ποιότητα επιθετικά. Φυσικά και έχει λογική το Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 21/10/2021

Φίτεσε – Τότεναμ  over 2.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λάτσιο – Μαρσέιγ  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μπέτις – Λεβερκούζεν  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Euroleague Πέμπτη 21-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!