Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 19-10-2021

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια για τη Championship και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τρεις εξαιρετικές επιλογές για ταμείο.

ΚΠΡ – Μπλάκμπερν: Λύγισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Φούλαμ και τελικά ηττήθηκε με 4-1 σκορ. Από την άλλη, την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έχασε η Μπλάκμπερν που υποδέχτηκε την Κόβεντρι και έμεινε στο ισόπαλο 2-2, αν και προηγήθηκε με 2-0. Αναμένεται ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μίλγουολ: Με ανατροπή στο σκορ η Σέφιλντ επικράτησε με 2-0 με αντίπαλο τη Στόουκ. Τέλος στο θετικό σερί αποτελεσμάτων μπήκε στο γήπεδό της όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λούτον, παρουσιάζοντας μάλιστα και κακή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι στο τέλος βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν τα ματς και θα πάρουμε το ρίσκο με τον άσσο.

Στόουκ – Μπόρνμουθ: Μπήκε τέλος στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Αμφότερες επιθετικά έχουν τις λύσεις και σκοράρουν εύκολα.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τρίτη 19/10/2021

ΚΠΡ – Μπλάκμπερν  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μίλγουολ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Στόουκ – Μπόρνμουθ  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Champions League Τρίτη 19-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!