Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 17-10-2021

Καλησπέρα! Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας έχουν μια πολύ καλή τριάδα για ταμείο.

Τζένοα – Σασσουόλο: Σε μια κακή εμφάνιση η Τζένοα, γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Σαλερνιτάνα με 1-0 και πλέον έχει απολογισμό 1-2-4. Με Goal/Goal & Over 2.5 τα 5/6 τελευταία ματς της στην Serie A. Παρά το θετικό της ξεκίνημα, η Σασσουόλο έχασε από την Ίντερ με 2-1 εντός έδρας. Αμφότερες έχουν αποδώσει καλό ποδόσφαιρο κατά καιρούς, περιμένουμε να σημειώσουν από ένα γκολ τουλάχιστον.

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα: Αήττητη στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ, νίκησε εύκολα και τη Μπέτις με 1-0 σκορ εντός έδρας. Ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία ανέβηκε η Οσασούνα, που επικράτησε με 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο, με γκολ στο 91ο λεπτό. Η Βιγιαρεάλ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και σαφώς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κρατάμε τον άσσο.

Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τραμπζονσπόρ, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη 1-2 με τη Καισέρισπορ και παρέμεινε το αήττητο για έκτο σερί παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε τη τελευταία αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας 2-1 με τη Κασίμπασα και διεύρυνε το μεγάλο νικηφόρο σερί στα 3 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ισορροπημένο παιχνίδι, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 17/10/2021

Τζένοα – Σασσουόλο  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα  1 και over 1.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε  X – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τριάδα Superleague Κυριακή 17-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!