Προγνωστικά μπάσκετ Κυριακή 10-10-2021

Παίζει μπάσκετ η Ευρώπη και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει για εσάς τις καλύτερες επιλογές από τη Basket League αλλά και τη LNB Γαλλίας.

Όσο αφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναικό τη πρώτη αγωνιστική και πιστεύουμε θα περάσουν έστω και δύσκολα από την Αθήνα. Στη Πάτρα ο Προμηθέας θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στην πρεμιέρα εκτός έδρας του Περιστερίου με 81-88, ενώ η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ηττήθηκε εύκολα από το Λαύριο εντός έδρας με 73-89.

Στο Γαλλικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουμε τον άσσο της Βιλλερμπάν κόνρα στη Ντιζόν με τους γηπεδούχους να είναι εντυπωσιακοί και να πάνε κάνουν το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Επίσης, μεγάλο ματς αναμένεται και στο Μονακό – Λε Μαν. Η Μονακό προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα Κυριακή 10/10/2021

Ιωνικός – Άρης  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Προμηθέας Πατρών – ΠΑΟΚ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Βιλλερμπάν – Ντιζόν  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μονακό – Λε Μαν  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 10-10-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!