Προγνωστικά Μουντιάλ Σάββατο 9-10-2021

Τα προκριματικά για το Μουντιάλ συνεχίζονται κανονικά και τα προγνωστικά στοιχήματός μας έχει βρει τις τρεις καλύτερες επιλογές.

Γεωργία – Ελλάδα: Η Γεωργία προέρχεται από 2 σερί ήττες στον όμιλο από Κόσοβο και Ισπανία και με μόλις έναν βαθμό έχει μείνει ουσιαστικά εκτός κόλπου πρόκρισης. Η Ελλάδα από την άλλη, κατάφερε να επικρατήσει στο πιο πρόσφατό παιχνίδι της για εντός έδρας με 2-1 της Σουηδίας και ελπίζει ακόμα σε πρόκριση. Με ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για θετικό αποτέλεσμα.

Σουηδία – Κόσσοβο: Η Σουηδία προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με την Ελλάδα με 2-1, αλλά ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Παρέμεινε στους 9 βαθμούς όμως έχει 2 ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Ισπανία. Το Κόσοβο μετράει 4 βαθμούς με ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα και νίκη με αντίπαλο τη Γεωργία. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από την Ισπανία και πλέον δεν έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση.

Ελβετία – Β. Ιρλανδία: Από δύο σερί 0-0 προέρχεται η Ελβετία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Β. Ιρλανδία μετρά και αυτή 3/4 No Goal & Under 2.5 στα παιχνίδια του ομίλου. Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο σκληρές ομάδες, δεν περιμένουμε να ξεφύγει πολύ το σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 9/10/2021

Γεωργία – Ελλάδα  X2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σουηδία – Κόσσοβο  1 και over 1.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ελβετία – Β. Ιρλανδία  2-3 goals – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 9-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!