Τα προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 3-10-2021

Καλησπέρα σας! Αρκετές αναμετρήσεις και σήμερα στο κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει για εσάς τις καλύτερες επιλογές.

Αμπερντίν – Σέλτικ: H Αμπερντίνβρίσκεται σε κακή κατάσταση, αφού τη τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας 3-2 από τη Σέντ Μίρεν και έφτασε τις τρεις ισάριθμες ήττες στο πρωτάθλημα. Στα ίδια και η Σέλτικ  έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και παρέμεινε για δεύτερο ισάριθμο αγώνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι δύο ομάδες, οι οποίες σκοράρουν, αλλά και δέχονται πολύ εύκολα γκολ.

Σαμπντόρια – Ουντινέζε: Με Over 2.5 οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Σαμπντόρια στην Serie A. Τρεις σερί ήττες για την Ουντινέζε και πέντε διαδοχικά No Goal. Από τα πλέον ισορροπημένα παιχνίδια της αγωνιστικής αυτό της Σαμπντόρια με την Ουντινέζε, αφού οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε δυναμική, αλλά και βαθμολογική θέση. Επίσης έχουν την ποιότητα να σκοράρουν από ένα τέρμα για το πιο λογικό Goal/Goal.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ:  Αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ ο Παναιτωλικός στην Λαμία, εντούτοις απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 σκορ. Για ακόμη ένα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε κάτι καλό η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, φεύγοντας ηττημένη από την Τούμπα με 2-0. Η ΑΕΚ οφείλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και με λίγη τύχη μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 3/10/2021

Αμπερντίν – Σέλτικ  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σαμπντόρια – Ουντινέζε  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Παναιτωλικός – ΑΕΚ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι Άσσοι Κυριακή 3-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!