Τα προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 2-10-2021

Γεμάτη αγωνιστική δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι τα προγνωστικά έχουν επιλέξει τα τέσσερα καλύτερα ματς για ποντάρισμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Η Μάντσεστερ απέναντι στη Βιγιαρεάλ για το Champions League, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53’, αλλά ισοφάρισε στο 60’ και στις καθυστερήσεις με τέρμα του Ρονάλντο πήρε τη νίκη και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν και αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Νόριτς, τελικά κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-0. Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ψυχολογία με τη νίκη μεσοβδόμαδα και μπορεί να πατήσει σε αυτή για να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα.

Σαλερνιτάνα – Τζένοα: Με No Goal οι 4/5 τελευταίες αγωνιστικές της Σαλερνιτάνα στο πρωτάθλημα. Η Τζένοα μετρά πέντε σερί Goal/Goal & Over 2.5 στην Serie A. Μάχη αναμένεται να γίνει στο συγκεκριμένο ματς. Οι φιλοξενούμενοι ένα κλικ πάνω, όμως η ουραγός Τζένοα αναμένεται να δώσει όλα και έτσι παραμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και το ενδεχόμενο να σημειωθούν πολλά γκολ είναι αρκετά πιθανό.

Κάντιθ – Βαλένθια: Την 3η φετινή της ήττα υπέστη η Κάντιθ στην Μαδρίτη που ηττήθηκε με 3-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ένα ματς που είχε τις στιγμές της αλλά γενικά απειλήθηκε περισσότερο. Η Βαλένθια προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπιλμπάο σε ματς που μάλλον την αδικεί το αποτέλεσμα, αφού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.  Μία νίκη σε 7 αγωνιστικές η Κάντιθ, με 5 G/G σε αυτά Τρία σερί ματς δίχως νίκη η Βαλένθια, με 5 G/G σε 7 αγωνιστικές. Ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και δείχνουν ικανές να το πετύχουν.

Τορίνο – Γιουβέντους: Το Under 2.5 εμφάνισε ηΤορίνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Από τέσσερα σερί Goal/Goal προέρχεται η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν απουσίες στην επίθεση, αλλά από ένα τέρμα θα το βρουν για το πιθανό Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 2/10/2021

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σαλερνιτάνα – Τζένοα  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Κάντιθ – Βαλένθια  2-3 goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Τορίνο – Γιουβέντους goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα προγνωστικά Superleague Σάββατο 2-10-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!