Τα προγνωστικά Europa League Πέμπτη 30-9-2021

Καλησπέρα σας! Γεμάτο κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας σας παρουσιάζουν μια τριάδα από Europa League για ταμείο.

Αντβέρπ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Με Goal/Goal & Over 2.5 οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Αντβέρπ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προέρχεται από έξι σερί ισοπαλίες, ενώ οι πέντε πιο πρόσφατες έληξαν με 1-1. Αρκετά ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι τις τελευταίες εβδομάδες, από την άλλη οι Γερμανοί αναζητούν εναγωνίως μια νίκη και το Goal/Goal φαντάζει πιθανό.

Λυών – Μπρόντμπι: Το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα Γαλλίας η Λυών αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Λοριάν.Η Μπρόντμπι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Ααλμποργκ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Δανίας. Δεδομένη η επιθετική ποιότητα της Λυών. Μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μπρόντμπι της απουσίες των Γάλλων στην άμυνά τους. Πιθανό το αμφίσκορο.

Λουντογκόρετς – Ερυθρός Αστέρας: Από τρεις νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι το τελευταίο διάστημα. Ποιοτικότερη ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος με βάση και την εικόνα του το τελευταίο διάστημα δύσκολα θα ηττηθεί στη Βουλγαρία.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 30/9/2021

Αντβέρπ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λυών – Μπρόντμπι  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λουντογκόρετς – Ερυθρός Αστέρας  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι Άσσοι Conference League 30-9-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!