Τα προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 26-9-2021

Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Έντονο το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Έμπολι – Μπολόνια: Με No Goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις τηςΈμπολι στο πρωτάθλημα. ΗΜπολόνια προέρχεται από δύο σερί Over 3.5. Σπουδαίο παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και με λίγη τύχη το σκορ μπορεί να ξεφύγει στην μεταξύ τους μάχη.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προσγείωση για τα καλά στους «πράσινους» μετά την ήττα από τον Άρη, που θέλουν ακόμη δουλειά και αρκετή βελτίωση αν θέλουν φέτος να επανέλθουν στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το «τρένο» του Βόλου συνεχίζει για τα καλά, αφού το βράδυ της Πέμπτης κέρδισε με επιβλητικό τρόπο και τον Ατρόμητο εντός έδρας με 3-0. Από ένα γκολ το έχουν οι δύο ομάδες οπότε κρατάμε το over.

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: Στα 6 φετινά της η Μπαρτσελόνα, έχει 5 είτε G/G είτε Over 2.5 Δίχως νίκη η Λεβάντε με 4 G/G και ισάριθμα 2-3 γκολ σε 6 αγωνιστικές. Η Μπαρτσελόνα δεν πείθει αλλά οφείλει να αντιδράσει όμως έστω και αν έχει απουσίες. Την πρώτη της νίκη ψάχνει από την άλλη η Λεβάντε που δείχνει ικανή τουλάχιστον να σκοράρει ένα τέρμα.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 26/9/2021

Έμπολι – Μπολόνια  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Παναθηναϊκός – Βόλος  goal – goal – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Διπλά Κυριακή 26-9-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!