Η καλύτερη δυάδα Over Κυριακή 19-9-2021

Έντονο το ενδιαφέρον και σήμερα στο κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματός μας έχουν επιλέξει τη καλύτερη δυάδα over για σήμερα Κυριακή.

Έμπολι – Σαμπντόρια: Στον κάλαθο των… αχρήστων πέταξε ουσιαστικά η Έμπολι το διπλό επί της Γιουβέντους, αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την επίσης νεοφώτιστη Βενέτσια και ηττήθηκε με 2-1. Το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα για την Σαμπντόρια ήρθε την φετινή σεζόν, αφού φιλοξένησε την πρωταθλήτρια Ίντερ και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2. Για όλα ικανές οι δύο ομάδες, που διαθέτουν καλή ποιότητα από το κέντρο και μπροστά, αλλά πίσω συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Λάτσιο – Κάλιαρι: Με Goal/Goal & Over 3.5 τα 2/3 πρώτα ματς της Λάτσιο στο πρωτάθλημα. Η Κάλιαρι προέρχεται από Goal/Goal & Over 3.5 στην Serie A. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη ήττα στη σεζόν από την Μίλαν εκτός έδρας με 2-0. “Αυτοκτονία”  για τη Κάλιαρι κόντρα στην Τζένοα, αφού προηγήθηκε με 2-0 στο 57′, αλλά πρόλαβε στην συνέχεια να δεχθεί τρία τέρματα για να χάσει εντός έδρας με 3-2. Οι δύο ομάδες φέρνουν μεγάλα σκορ μέχρι στιγμής και το Over 2.5 είναι αρκετά πιθανό.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 19/9/2021

Έμπολι – Σαμπντόρια  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λάτσιο – Κάλιαρι  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Διπλά Κυριακή 19-9-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!