Τα καλύτερα Διπλά Κυριακή 19-9-2021

Καλησπέρα σας! Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας έχουν επιλέξει τα τρία καλύτερα διπλά.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους στην έδρα της Σαουθάμπτον και μοιραία έμειναν ισόπαλο 0-0. Με ιδανικό τρόπο συνδυάστηκε η επιστροφή του Ρονάλντο στην Πρέμιερ Λιγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε 4-1 της Νιούκαστλ με τον Πορτογάλο να σημειώνει δύο τέρματα. Πολύ σημαντικές είναι οι απουσίες της Γουέστ Χαμ που θα παραταχθεί χωρίς τους δύο πιο ποιοτικούς παίκτες της. Για αυτό το προβάδισμα πηγαινει στους φιλοξενούμενους.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Ο ΟΦΗ με αμυντικούς προσανατολισμούς κατάφερε να φύγει με τον πόντο της ισοπαλίας από την έδρα του ενισχυμένου Άρη και συγκεκριμένα με 0-0. Με Αμραμπάτ και Ζούμπερ να «κουμπώνουν» άμεσα, η “Ένωση” κέρδισε το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τον Ιωνικό εντός έδρας με 4-0. Πολύ θετικό το μομέντουμ για την ΑΕΚ και με τις λύσεις που έχει μπροστά πλέον είναι σε θέση να κάνει το δύο στα δύο.

Βερόνα – Ρόμα: Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Βερόνα μέσα στην έδρα της Μπολόνια δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, χάνοντας με 1-0. Αφού πέρασε και το ματς του Europa Conference με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την Ρόμα, επιστροφή στο πρωτάθλημα, όπου πραγματοποιεί εξαιρετική αρχή. Μεγάλο διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 19/9/2021

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

ΟΦΗ – ΑΕΚ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Βερόνα – Ρόμα  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Η καλύτερη δυάδα Over Κυριακή 19-9-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!