Τα 2 καλύτερα Διπλά Σάββατο 18-9-2021

Πλούσια δράση στο κουπόνι του στοιχήματος και εμείς έχουμε διαλέξει για εσάς τα δύο καλύτερα διπλά από Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α.

Μπέρνλι – Άρσεναλ: Εναν μόλις βαθμό έχει πάρει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Μπέρνλι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αμυντικά, όπου δέχεται εύκολα γκολ. Από την άλλη η Άρσεναλ, δεν εντυπωσίασε με την παρουσία της εντός έδρας απέναντι στη Νόριτς, αλλά στην παρούσα φάση το μόνο που ήθελε ήταν η νίκη που ήρθε με 1-0. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λονδίνου έχει μεγάλη ευκαιρία να φτιάξει σερί και έτσι αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα: H Σαλερνιτάνα μαζεύει από παντού πολλά γκολ, αυτό συνέβη και στο εκτός έδρας με την Τορίνο, όπου έχασε με 4-0. Με ισοπαλία ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στους ομίλους του Champions League η Αταλάντα και συγκεκριμένα με 2-2 κόντρα στην Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Όσο και να μην πείθει στο ξεκίνημα της η Αταλάντα είναι πολύ ανώτερη η δυναμική της από την Σαλερνιτάνα και έχει μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 18-9-2021

Μπέρνλι – Άρσεναλ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι 3 καλύτεροι Άσσοι Σάββατο 18-9-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!