Τριάδα Σούπερ Λιγκ Κυριακή 12-9-2021

Επιτέλους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν κρατήσει μια τριάδα με σκοπό το ταμείο.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ήδη έξι επίσημα παιχνίδια στα πόδια του ο Ολυμπιακός, τα τρία πιο πρόσφατα με Over 2.5. To Goal/Goal εμφάνισε οΑτρόμητος στις εφτά πιο πρόσφατες φιλικές του αναμετρήσεις. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη σαφώς στον Ολυμπιακό και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να κοντράρει μέχρι ενός σημείου τους «ερυθρόλευκους».

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Ρασβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και παρότι δεν έγιναν πολλές κινήσεις μεταγραφικά, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν ήδη τον πρώτο στόχος τους, που ήταν να βρεθούν στους ομίλους του Europa Conference. Από την άλλη στον ΠΑΣ Δεν ήταν λίγες οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, αλλά υπάρχει η σχετική ποιότητα για να έχει μία ακόμη άνετη σεζόν στην κατηγορία.

Βόλος – Λαμία: Δύο σερί νίκες στα δύο τελευταία του φιλικά έκανε ο Βόλος. Η Λαμία εμφάνισε το Goal/Goal στις τρεις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις. Γειτονικό ντέρμπι στο «Πανθεσσαλικό», με τις δύο ομάδες να κάνουν καλή δουλειά στην προετοιμασία. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ από το under.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 12/9/2021

Ολυμπιακός – Ατρόμητος  2-3 γκολ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα  2-3 γκολ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Βόλος – Λαμία  under – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι 3 καλύτεροι Άσσοι Κυριακή 12-9-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές της novibet.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!