Οι 3 καλύτεροι Άσσοι Κυριακή 12-9-2021

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και τα προγνωστικά μας έχουν επιλέξει για εσάς τους καλύτερους άσσους της Κυριακής.

Ρόμα – Σασσουόλο: Πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στη  Σαλερνιτάνα, επικρατώντας εύκολα με 4-0 τη προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη σε “ρηχά” νερά κινήθηκε η Σαλερνιτάνα, μένοντας έτσι στο 0-0 με αντίπαλο τη Σασσουόλο. Σαφώς ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι, έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Λιόν – Στρασβούργο: Δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα ματς για τηνΛιόν εντός έδρας (0-2-0). Με Goal/Goal τα 3/4 πρώτα παιχνίδια της Στρασβούργου στο πρωτάθλημα. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί η γηπεδούχος ομάδα και μπορεί να επιβεβαιώσει σήμερα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Στρασβούργο και να βγάλει τον άσο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα: Ακόμα μία δύσκολη νίκη για τη Ρεάλ που δεν είχε καλή απόδοση στο εκτός έδρας αγώνα με την Μπέτις, παίρνοντας εν τέλει τους 3 βαθμούς με γκολ στο 61ο λεπτό. Με μόλις έναν βαθμό σε 3 αγωνιστικές είναι η Θέλτα που ηττήθηκε εντός έδρας στο πιο πρόσφατό της με 0-1 από την Μπιλμπάο.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 12/9/2021

Ρόμα – Σασσουόλο  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λιόν – Στρασβούργο  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τριάδα Σούπερ Λιγκ Κυριακή 12-9-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!