Οι 2 καλύτερες ισοπαλίες Κυριακή 29-8-2021

Όλη η Ευρώπη παίζει και μπάλα και σήμερα και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τις δύο καλύτερες ισοπαλίες από την Ισπανία.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Δύσκολη η δεύτερη νίκη για την Ατλέτικο που επικράτησε την προηγούμενη Κυριακή με 1-0 εντός έδρας της αξιόμαχης Έλτσε. Λιγότερα τα αγωνιστικά προβλήματα πλέον, με μοναδικό απόντα τον φορ Φέλιξ. Από την άλλη, ακόμη μια ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους που έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο την Εσπανιόλ εκτός έδρας. Εκτός αποστολής ξανά ο ποιοτικός μέσος Παρέχο. Μία νίκη η Βιγιαρεάλ στα 8 πιο πρόσφατα ματς με την Ατλέτικο. Με 14 Under 2.5 τα 17 πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Μία νίκη μόλις η Κάντιθ σε 18 ματς κόντρα στην Οσασούνα και αυτή στο κύπελλο

Κάντιθ – Οσασούνα: Δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1 για την Κάντιθ στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή τη φορά στην εκτός αναμέτρηση με την Μπέτις. Αγωνιστικά, θα λείψει ο μέσος Γκαρίδο. Δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα μετράει σε ισάριθμες αγωνιστικές η Οσασούνα και μάλιστα εντός έδρας. Μετά την Εσπανιόλ ακολούθησε τη Δευτέρα η Θέλτα. Στα θετικά η επιστροφή του εξτρέμ Ιμπάνεθ από τραυματισμό, ενώ εκτός θα μείνει ο εξτρέμ Κίκε.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 29/8/2021

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ  Χ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Κάντιθ – Οσασούνα  Χ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

 

Δείτε επίσης: Τριάδα φωτιά Κυριακή 29-8-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!