Τα 3 καλύτερα Over Σάββατο 28-8-2021

Γεμάτο το κουπόνι τους στοιχήματος και σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν κρατήσει τα καλύτερα Over για εσάς.

Αταλάντα – Μπολόνια: Νικήτρια από την έδρα της Τορίνο έφυγε η Αταλάντα και μάλιστα χάρη σε τέρμα του Πίκολι στο 93′ για το τελικό 2-1. Σε ένα συναρπαστικό πρώτο παιχνίδι της σεζόν, η Μπολόνια ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Serie A, κερδίζοντας εντός έδρας τη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα με 3-2.

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας: Εκπληκτικό το ξεκίνημά των γηπεδούχων στη σεζόν όπου βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Γουέστ Χαμ Προέρχεται από την εμφατική επικράτησή της με 4-1 απέναντι στην Λέστερ, γεμίζοντας όλους με πολλές προσδοκίες. Η Πάλας από την άλλη, είχε αρκετούς βασικούς μεσοβδόμαδα στο League Cup και μοιραία ηττήθηκε στην έδρα της Γουότφορντ με 1-0, με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Φυσιολογική η ήττα με 3-0 από την Τσέλσι, γκέλα εντός χωρίς σκορ απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης: Την τελευταία αγωνιστική η Μπέτις υποδέχτηκε την Κάντιθ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σε ένα εντυπωσιακό ματς η Ρεάλ παλι έχασε βαθμούς κόντρα στη Λεβάντε όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και το εκτός έδρας 3-3. Οκτώ G/G στα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Με 8 Over 2.5 τα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους με γηπεδούχο την Μπέτις.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 28/8/2021

Αταλάντα – Μπολόνια  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Γουέστ Χάμ – Κρίσταλ Πάλας  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Οι 4 καλύτεροι άσσοι Σάββατο 28-8-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!