Οι 5 καλύτεροι άσσοι Conference League Πέμπτη 26-8-2021

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη παίζει μπάλα και τα προγνωστικά στοιχήματός μας έχουν κρατήσει για εσάς τους καλύτερους άσσους από το Europa Conference League.

Υπενθυμίζουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης των ομάδων μέχρι το 90ο λεπτό με το ίδιο σκορ που ηττήθηκαν , τότε θα ακολουθήσει παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Όσον αφορά την Ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στον θεσμό, ο ΠΑΟΚ, καλείται να ψάξει τη νίκη στη Κροατία απέναντι στη Ριέκα. Η Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 στη Τούμπα και στη ρεβάνς θα ψάξουν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο Βέλγιο, η Γάνδη είναι το φαβορί για να πάρει τη πρόκριση απέναντι στη Ρακόβ, ενώ στη Δανία η Κοπεγχάγη έχει προβάδισμα κόντρα στη Τουρκική Σίβασπορ. Η Ανόρθωση μπορεί να προκριθεί με νίκη στη Κύπρο με αντίπαλο τη Χάποελ Μπιερ Σεβα. Η Ρόμα του Πορτογάλου Μουρίνιο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Τραμζονσπόρ αφού επικράτησε και στη Τουρκία με 2-1 σκορ. Τέλος η Τότεναμ καλείται να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία με αντίπαλο τη Πάσος Φερέιρα και να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Προγνωστικά στοιχήματος Europa Conference League σήμερα Πέμπτη 26/8/2021

Γάνδη – Ρακόβ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Κοπεγχάγη – Σίβασπορ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ανόρθωση – Χάποελ Μπιερ Σεβα  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ρόμα – Τραμζονσπορ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Τότεναμ – Τραμζονσπόρ  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

 

Δείτε επίσης: Τριάδα Over Europa League Πέμπτη 26-8-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!