Τριάδα Over Champions League Τρίτη 24-8-2021

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι! Τα ματς του Champions League ξεχωρίζουν από το κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματός μας έχουν κρατήσει τα εξαιρετικά σημεία.

Λουντογκόρετς – Μάλμε: Ξεπέρασε άμεσα την ήττα από την Μάλμε στην Σουηδία με 2-0 η Λουντογκόρετς, αφού μέσα σε λίγες ημέρες διέσυρε την Λοκομοτίβ Σόβιας για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με 5-0. Πάντως, ένα γρήγορο τέρμα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση, που έχει σαφέστατα τις δυσκολίες της. Από την άλλη οι Σουηδοί θα ψάξουν το γκολ στην αντεπίθεση που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση.

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα: Μεγάλο ματς στο Αϊντχόφεν και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύο ομάδες με τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και όλα δείχνουν πιθανά.

Φερεντσβάρος – Γιουνγκ Μπόις: Με Goal/Goal & Over 4.5 τα δύο τελευταία παιχνίδια της Φερεντσβάρος σε όλες τις διοργανώσεις. Από τρία Goal/Goal & Over 3.5 προέρχεται και η Γιουνγκ Μπόις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Σε τεντωμένο… σχοινί η πρόκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού το 3-2 της Γιουνγκ Μπόις δεν παύει να είναι ένα ρευστό σκορ, οπότε πιο πιθανό από όλα τα ενδεχόμενα είναι το Over 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League σήμερα Τρίτη 24/8/2021

Λουντογκόρετς – Μάλμε  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Φερεντσβάρος – Γιουνγκ Μπόις  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

 

Δείτε επίσης: Τα 2 καλύτερα διπλά Λιγκ Καπ Αγγλίας Τρίτη 24-8-2021

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!