Δυάδα ρίσκου από Ισπανία Σάββατο 21-8-2021

Γεμάτο το κουπόνι του στοιχήματος με τα δικά μας προγνωστικά στοιχήματος να έχουν επιλέξει για εσάς δύο επιλογές από την La Liga στην Ισπανία.

Αλαβές – Μαγιόρκα:Η Αλαβές άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στο εντός με τη Ρεάλ με το τελικό 1-4 να διαμορφώνεται στο β’ μέρος. Τέσσερα σερί G/G&O2.5 σε εντός στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους. Δίχως απουσίες η σημερινή αποστολή και με πίστη για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς Στην πρεμιέρα η Μαγιόρκα φιλοξένησε την Μπέτις με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Έξι Under 2.5 στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, για τους φιλοξενούμενους. Αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ξανά τόσο ο αμυντικός Κόστα όσο και ο χαφ Αντ. Σάντσεθ.

Γρανάδα – Βαλένθια: Με ισοπαλία 0-0 ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η Γρανάδα στο εκτός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ, παρόλο που στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε και με παίχτη παραπάνω. Εκτός ο αμυντικός Λοθάνο και ο χαφ Ετέκι, δύσκολα να αλλάξει κάτι στο βασικό σχήμα. Η Βαλένθια ξεκίνησε καλά επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Χετάφε παρόλο που αγωνίστηκε από το 3ο λεπτό με παίχτη λιγότερο. Εξαιρετικά αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Σίλεσεν και ο μπακ Λάτο. Εφτά G/G στα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος από Ισπανία σήμερα Σάββατο 21/8/2021

Αλαβές – Μαγιόρκα  Χ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Γρανάδα – Βαλένθια  Χ – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα 3 καλύτερα σημεία από Ιταλία Σάββατο 21-8-2021

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της interwetten.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!