Τα 3 καλύτερα διπλά Κυριακή 15-8-2021

Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Τρία διπλά κρατήσαμε για σήμερα με καλές αποδόσεις από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, Ισπανίας,Πορτογαλίας.

Πρώτη αναμέτρηση το Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ. Για τους γηπεδούχους καμία προσθήκη στο ρόστερ τους καθώς απέκτησαν τον Γουίλοκ από την Άρσεναλ όπου αγωνιζόταν ως δανεικός. Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις δεν υπήρξε καμία που να επηρεάζει τη δυναμική της ομάδας. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ προέρχεται από μία από τις καλύτερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της καθώς τερμάτισε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που εξασφάλισε και την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Δείχνει ανώτερη αυτή την περίοδο και αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Στην Ισπανία η Θέλτα δεν έχει σύμμαχο την παράδοση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης αφού έχει μόλις μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Η Ατλέτικο είναι το φαβορί και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το Φαμαλικάο – Πόρτο. Σε τρομερή κατάσταση οι ‘δράκοι” του Πόρτο οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 5 παιχνίδια τους συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να φανούν έστω ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε ένα εύκολο βράδυ για την Πόρτο η οποία αναμένεται να κερδίσει και με διαφορά τερμάτων.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 15/8/2021

Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Φαμαλικάο – Πόρτο  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

 

Δείτε επίσης: Τα 3 καλύτερα Over Κυριακή 15-8-2021

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις προσφορές του stoiximan.gr πατήστε εδώ

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!