8 μύθοι για το S Ε X!

Η συζήτηση για το SΕX πάντα έχει θέση στις καθημερινές μας συζητήσεις. Πόσο καλά γνωρίζεις όμως κάποια πράγματα; Δες ποιοι είναι οι 8 μύθοι για το SΕX εδώ!

Οι απόψεις των γυναικών και των αντρών διίστανται σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όσα και να λένε και οι δύο πλευρές.

Για να μην στηρίζεις λοιπόν τις σεξοuαλικές σου σχέσεις γύρω από τους μύθους, δες την έρευνα που ακολουθεί.

 

Σύμφωνα με έρευνα η οποία διεξήχθη από το ISUD (Institute for the Study of Urological Diseases) κατέληξαν ότι τα ακόλουθα είναι απλά και μόνο μύθοι. Ποια είναι όμως αυτά;

 

Το μέγεθος παίζει ρόλο για την ικανοποίηση των γυναικών

ereuna

To 21% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι το μήκος είναι πολύ σημαντικό, ενώ το 32% το πάχος. Βέβαια το ανδρικό μόριο όταν βρίσκεται σε στύση κατά μέσο όρο είναι 13 εκ. αφού συνήθως κυμαίνεται από 9 έως 16 εκατοστά.

Τώρα όσες γυναίκες ψάχνουν τα 20 εκατοστά, μάλλον δεν είχαν πέσει σε καλά χέρια πριν.

 

H ομοφυλοφιλία είναι παθολογική κατάσταση

omofilofilia ereuna

Από το 1974 η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να θεωρείται παθολογική διαταραχή και αυτό αποδεικνύεται από όλες τις έρευνες στις οποίες το 3% με 7% δήλωσαν ομοφυλόφιλοι, συν το πόσοι άλλοι απλά δεν το είπαν. Πολύ μεγάλο ποσοστό για παθολογική διαταραχή δεν νομίζεις;

 

Η επιλογή του συντρόφου βασίζεται στις σεξοuαλικές επιδόσεις

ereuna

Μελέτες που έγιναν σε 37 χώρες έδειξαν ότι οι γυναίκες για σύντροφο τους επιλέγουν τους άντρες που μπορούν να τους προσφέρουν ασφάλεια σωματική, οικονομική αλλά πάνω απ’ όλα και για την δημιουργία οικογένειας.

Ενώ οι άντρες επιλέγουν την γυναίκα που συμβολίζει την γονιμότητα και όσο πιο νέα είναι τόσο το καλύτερο για εκείνους. Άρα στην ουσία όλοι διαλέγουμε σκεπτόμενοι τα μελλοντικά μας παιδιά.

 

Οι άντρες είναι πάντα διαθέσιμοι για S E X

ereuna

Το ότι μπορεί να το σκέφτονται συνέχεια δεν σημαίνει ότι θέλουν και συνέχεια να το κάνουν. Μπορεί να αισθάνονται κουρασμένοι, μπορεί να χρειάζονται λίγη οικειότητα και συναισθήματα πρώτα ή ακόμη και να χρειάζονται πιο εpωτικές συνθήκες. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι μηχανές!

 

Η διάρκεια της εpωτικής πράξης είναι τουλάχιστον 30 λεπτά

diarkeia praksis

Πόσες φορές έχεις ακούσει άλλους να καμαρώνουν για τις αντοχές τους; Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι 6 με 10 λεπτά είναι ο συνηθισμένος χρόνος από την στιγμή που ξεκινάει η πράξη μέχρι την εκσπερμάτωση. Αυτός ο χρόνος πέφτει στα 3 λεπτά για όσους έχουν στυτική δυσλειτουργία.

 

Το S E X είναι καθημερινή δραστηριότητα

sexoualiki epafi

Αυτό είναι σίγουρα μύθος. Τα περισσότερα ζευγάρια έρχονται σε σεξοuαλική επαφή 1 με 2 φορές την εβδομάδα, προφανώς δεν μιλάμε για τις καινούριες σχέσεις της πρώτης εβδομάδας. Το 45% που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι το κάνουν μερικές φορές τον μήνα.

 

Η αισθησιακές ταινίες είναι απαγορευμένες σε μια σχέση

sexoualiki epafi

Το 76,8% των αντρών και το 31,6% των γυναικών βλέπουν αισθησιακές ταινίες και μόνοι τους ενώ το 44,8% και των δύο τις προτιμούν με τον σύντροφο τους, καθώς αυξάνουν την συχνότητα της πράξης και την ποιότητα του seχ.

 

Για περισσότερες έρευνες σχετικά με το S.E.X δες εδώ!

 

Δεν υπάρχει σεξοuαλική ζωή μετά τα 60

ereunes

Στις ηλικίες από 60 εώς 80 το 60% των αντρών και το 64% των γυναικών είναι ικανοποιημένοι από την σεξοuαλική τους ζωή, αν και προφανώς η συχνότητα της πράξης είναι αισθητά μειωμένη.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!