Το 1ο υποβρύχιο γήπεδο Τέννις στο Ντουμπάι!

Το Ντουμπάι είναι πρώτο σε θέματα τεχνολογίας και κατασκευών. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει μιας και έχουν καταφέρει να οικοδομήσουν ένα ολόκληρο νησί από το μηδέν και έχουν από τα πιο ακριβά κτίρια του κόσμου. Όλη η ομορφιά του είναι τεχνητή και απλά απερίγραπτη και ονειρική. Έχεις ξανά δει όμως υποβρύχιο γήπεδο τέννις;

Φυσικά και όχι, καθώς δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη, αλλά σχεδιάζουν να το κάνουν που αλλού; Μα φυσικά στο Ντουμπάι. Η ιδέα αυτή είναι του Πολωνού αρχιτέκτονα Krzysztof Kotala και μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το πως θα είναι από τις εικόνες που έδωσε στην κυκλοφορία!

 

Yποβρύχιο γήπεδο τέννις σχεδιάζουν να κατασκευάσουν στο Ντουμπάι

dubai eidisis gipedo tenis

Το συγκεκριμένο άκρως εντυπωσιακό γήπεδο θα βρίσκεται στον βυθό του Περσικού Κόλπου, ανάμεσα από το Burj Al Arab και τα νησιά Παλμ Τζουμέιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Βέβαια, στην ουσία δεν θέλουν να φτιάξουν ένα απλό γήπεδο, αλλά ένα συγκρότημα γηπέδων, όπου ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί αγώνες τέννις σε ένα από τα επτά γήπεδα ή θα μπορεί να επιλέξει να παρακολουθήσει την θαλάσσια ζωή που υπάρχει εκεί, μέσα από έναν τεράστιο γυάλινο θόλο.

upovrixio gipedo tenis

Αυτό το έργο όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί, μιας και θα χρειαστούν επενδυτές για να δημιουργηθεί κάτι τόσο μοναδικό και οι επενδυτές θα δυσκολευτούν πολύ να δώσουν τα χρήματα τους γνωρίζοντας το πόσες μηχανικές προκλήσεις θα πρέπει να ξεπεράσουν για να το φέρουν εις πέρας.

gipedo tenis thalassa

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ένας “τρελός λαός που θέλει να φτιάχνει διαρκώς απίστευτα πράγματα και να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Έτσι μετά από τα πολυτελή ξενοδοχεία που υπάρχουν κάτω από το νερό, καιρός είναι να δημιουργηθούν και αθλητικές εγκαταστάσεις.

tenis eidisis

Γι’ αυτό και ο αρχιτέκτονας Krysztof Kotala επέλεξε το Ντουμπάι σαν το ιδανικό μέρος για να υλοποιηθεί η ιδέα του και δήλωσε ότι αυτό το έργο θα είναι κάτι πρωτότυπο και σίγουρα δεν θα έχουμε ξανά δει κάτι ανάλογο στο τέννις, ούτε καν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!