19χρονη σκοτώνει άγρια ζώα σε σαφάρι και εξαγριώνει τον κόσμο(εικόνες)

Η 19χρονη Cheerleader Κένταλ φαίνεται πως έχει κι άλλα χόμπι εκτός από αυτό της μαζορέτας. Κυνηγάει και σκοτώνει άγρια ζώα που κάποια από αυτά είναι και υπό εξαφάνιση και στη συνέχεια ποστάρει τα κατορθώματα της στα social media.

H Κένταλ Τζόουνς που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, έχει σαν χόμπι το κυνήγι άγριων ζώων όπως λιοντάρια, τίγρεις, βούβαλους λεοπαρδάλεις και ρινόκερους (συμπεριλαμβανομένου του λευκού ρινόκερου που είναι υπό εξαφάνιση και έχουν μείνει μόνο 20.000) Είναι τόσο περήφανη για το κατόρθωμα της που θέλει να κάνει και μία εκπομπή μέσα στο 2015 με εκείνη φυσικά πρωταγωνίστρια να κυνηγάει τα θηράματα της.

 

Cheerleader σκοτώνει άγρια ζώα για μερικά like!

Ανεβάζει όλο περηφάνια τις φωτογραφίες με τα θανατωμένα άγρια ζώα στο Facebook και έχει προκαλέσει την εξαγρίωση του κόσμου που κάνει διάφορα σχόλια κατακρίνοντας της και ευχόμενοι κάποιο από τα ζώα που θα πάει να σκοτώσει να πάρει την εκδίκηση του.

Εκείνη παρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις εξακολουθεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες ανενόχλητη στο Facebook γεμάτη περηφάνια που σκοτώνει άγρια ζώα.

Δείτε τις φωτογραφίες

σκοτώνει άγρια ζώα Η 19χρονη Cheerleader Κένταλ φαίνεται πως έχει κι άλλα χόμπι εκτός από αυτό της μαζορέτας. Κυνηγάει και σκοτώνει άγρια ζώα που κάποια από αυτά είναι και υπό εξαφάνιση και στη συνέχεια ποστάρει τα κατορθώματα της στα social media... H Κένταλ Τζόουνς που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, έχει σαν χόμπι το κυνήγι άγριων ζώων όπως λιοντάρια, τίγρεις, βούβαλους λεοπαρδάλεις και ρινόκερους (συμπεριλαμβανομένου του λευκού ρινόκερου που είναι υπό εξαφάνιση και έχουν μείνει μόνο 20.000) Είναι τόσο περήφανη για το κατόρθωμα της που θέλει να κάνει και μία εκπομπή μέσα στο 2015 με εκείνη φυσικά πρωταγωνίστρια να κυνηγάει τα θηράματα της... Ανεβάζει όλο περηφάνια τις φωτογραφίες με τα θανατωμένα άγρια ζώα στο Facebook και έχει προκαλέσει την εξαγρίωση του κόσμου που κάνει διάφορα σχόλια κατακρίνοντας της και ευχόμενοι κάποιο από τα ζώα που θα πάει να σκοτώσει να πάρει την εκδίκηση του.... Εκείνη παρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις εξακολουθεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες ανενόχλητη στο Facebook γεμάτη περηφάνια που σκοτώνει άγρια ζώα.... σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα σκοτώνει άγρια ζώα

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!