6 Ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Θέλεις να αποκτήσεις τους τέλειους κοιλιακούς που βλέπεις να κυκλοφορούν κάθε καλοκαίρι στην παραλία; Δοκίμασε αυτές τις 6 εύκολες ασκήσεις στο σπίτι σου!

Ειδικά τώρα που μας αφήνει το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να προετοιμάσεις το δικό σου Six-pack, για να μην έχεις τίποτα να ζηλέψεις από όλους τους άλλους.

Φυσικά χρειάζεται να καταβάλλεις προσπάθεια, αλλά και χρόνο. Τα αποτελέσματα όμως θα ανταμείψουν πλήρως τους κόπους σου.

 

 

Δες επίσης περισσότερα σημαντικά tips για να γυμνάσεις το σώμα σου!

 

 

Ποιες είναι οι ασκήσεις για τους τέλειους κοιλιακούς

Το βασικό είναι να συνδυάσεις την σωστή διατροφή με τις κατάλληλες ασκήσεις γυμναστικής, για να καταφέρεις να έχεις καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Η γυμναστική από μόνη της δεν μπορεί να σου δώσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αντίστροφοι κοιλιακοί

teleioi koiliakoi

Για να ξεκινήσεις, ξάπλωσε ανάσκελα και κράτησε κάτω τα χέρια σου στο πλάι ακουμπώντας τα στο πάτωμα. Έπειτα, σήκωσε τα γόνατα σου στο στήθος και σιγά-σιγά κατέβασε τα κάτω μέχρι να ακουμπήσουν στο έδαφος. 30 επαναλήψεις είναι αρκετές.

Ποδαράκια

podarakia

Σήκωσε ελαφρώς το πάνω μέρος της πλάτης σου από το έδαφος και σταθεροποιήσου με το κάτω μέρος της πλάτης και των γλουτών. Στη συνέχεια σήκωσε μία το δεξί και μια το αριστερό πόδι, για 30 επαναλήψεις.

Άγγιξε τις φτέρνες

koiliakoi

Κράτα το πάνω μέρος της πλάτης σου πιο ψηλά από το έδαφος και προσπάθησε με πλάγιες κινήσεις, σέρνοντας τα χέρια σου να αγγίξεις τη φτέρνα σου και για τις δύο πλευρές φυσικά. 20 επαναλήψεις είναι υπέρ αρκετές.

Πλάγιοι κοιλιακοί

plagioi koiliakoi

Ξάπλωσε πάλι πίσω και τοποθετήστε τον αστράγαλο σου επάνω στο αντίθετο γόνατο. Μετά στρίψε το σώμα σου προς τα μπροστά για να ακουμπήσεις τον αγκώνα σου στο αντίθετο γόνατο. Κάνε 30 επαναλήψεις για κάθε πλευρά.

Πλάγιοι κοιλιακοί με ώθηση

plagioi koiliakoi

Βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και ανέβα προς τα επάνω στρέφοντας το σώμα σου προς το αντίθετο γόνατο, το οποίο σηκώνεις ταυτόχρονα μέχρι να ακουμπήσουν. Κάνε 20 επαναλήψεις για την κάθε πλευρά.

Τεντώσου προς τα πόδια

teleioi koiliakoi

Ξαπλώστε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου προς τον ουρανό. Έπειτα, προσπάθησε σηκώνοντας από τη μέση και πάνω, να φτάσεις στα δάχτυλα των ποδιών σου. Φυσικά και αυτό δεν θα γίνει, αλλά ο σκοπός είναι να τεντωθείς όσο το δυνατόν πιο πολύ. 30 επαναλήψεις και για αυτή την άσκηση.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!